dimecres, 6 de maig del 2009

Camps i Font de Mora no compareixen davant l’oposició a Les Corts.

Avui hem tingut Plenari a Les Corts i demà seguirem. El Plenari estava convocat amb l’antelació necessària i tots els grups havíem plantejat les nostres iniciatives, entre elles les preguntes de control. Ja ens havien notificat la falta del President de la Generalitat, per tant, demà no hi haurà compareixença del President del Consell.
No ha estat l’única absència, el conseller d’Educació, Font de Mora, tampoc vindrà, i jo li havia presentat una pregunta que havia de contestar-me aquesta vesprada i que s’ha quedat sense resposta.
La pregunta era senzilla l’interrogava sobre si pensava reobrir la negociació dels tretze punts del manifest de la Plataforma per l’Ensenyament Públic, després de la vaga del sector o continuarà donant-la per tancada.
Tenia previst contar-vos el debat però no pot ser, han preferit fugir-ne. No és el moment de contestar ni sobre els regals i els vestits ni sobre la situació de l’educació. Per tant us done una altra informació relacionada també amb l’educació:
Escola Valenciana engega una campanya participativa en la que ha editat una postal per remetre –la al President amb aquest text : “aposte decididament per un educació plurilingüe, per a que passe de les paraules als fets, de la propaganda a la inversió als centres i als plantejaments amb rigor. Amb aquesta campanya li demanem que atenga 5 raons perquè l’alumnat valencià tinga un 10 en llengües.
Després de tot un curs amb plantejaments sense trellat i confrontament, el conseller Font de Mora ha quedat desacreditat, i és el president el que ha de prendre la iniciativa. Per això et demanem que faces possible aquesta campanya, de la qual ets el màxim protagonista, fent arribat aquest missatge al president així com a d’altres membres del govern valencià.”
La teniu dalt reproduïda: enviem-la totes i tots!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada