dimecres, 27 de maig del 2009

AQUESTA ÉS UNA CADENA MOLT IMPORTANT. SI LA TRENQUES LES CONSEQÜÈNCIES SERAN TERRIBLES.

Açò no és cap broma, esta és una cadena real. Si has rebut este mail, has d’anar a votar el 7 de juny al BLOC-Coalició per Europa.

Has de reenviar el mail a 10 persones del teu entorn, i has de convéncer-les que vagen també a votar, i que continuen amb la cadena.

No és la típica promesa electoral que si no es compleix no passa res, no; açò va de bo, i si no vas a votar i trenques la cadena, les conseqüències seran terribles:

§ No tindrem Corredor Mediterrani viari i ferroviari, i no podrem afavorir el transport dels productes valencians cap a Europa.

§ Ningú no canviarà l’actual normativa europea en matèria urbanística i el PP i el PSOE continuaran destruint el nostre territori. Faran una Marina d’Or i una Terra Mítica al costat de cada camp de golf, i hi haurà un camp de golf en cada poble. I l’Europarlament no dirà res.

§ El valencià no serà llengua oficial a Europa, i només servirà per cantar Tio Canya, això sí, fora d’horari escolar, que a l’escola es parlarà en anglés i xinés mandarí.

§ L’agricultura valenciana continuarà patint la competència dels països de fora de la UE, que sovint no tenen ni les més elementals garanties fitosanitàries. I ningú no ajudarà els llauradors front a les grans superfícies subvencionades.

§ El model econòmic no canviarà, es continuarà destruint teixit industrial i comercial, conseqüència de la política de monocultiu de la rajola, que el PP i el PSOE han implantat al nostre País. Un model que ens ha convertit en líders en desocupació.

Per favor, pren-te seriosament esta advertència i no trenques la cadena.

Gorka Arizabaleta, de Zarautz, no va reenviar els mails ni va anar a votar, i ara governa el seu país el PSOE amb el suport del PP i UPyD.

Jaume Corberà, mestre de València, no va fer cas d’un mail similar en 2007, i ara ha de pagar-li la roba al President Camps i aguantar que Rus li diga “gilipolla”.

No trenques la cadena, el País Valencià no pot trencar la cadena.

A Occitània la van trencar, i ara estan obligats a escoltar les cançons de Carla Bruni.

A Lituània, en canvi, la gent va fer cas d’una cadena similar i ara tenen representació pròpia a Eurovisió.

Reenvia este mail en les properes 24 hores a 10 persones, i el 7 de juny vés a votar BLOC-Coalició per Europa. Comença a construir l’Espai Valencià de Progrés!





4 comentaris:

  1. Genial per Nomdedéu i l'equip de campanya. Endavant BLOC.

    ResponElimina
  2. Hola Sr. Panyela,

    No entenc com podeu anar en coalició amb partits conservadors. Com sereu capaços de formar part del Grup Liberal al Parlament de la UE? Vosaltres que us feu diu Espai Valencià de "Progrés"! Com no aneu de la mà amb BNG o amb Iniciativa, socis vostres a Les Corts?

    No creu que estes contradiccions ideològics per pur tacticisme electoral, no els hi passaran factura?

    ResponElimina
  3. Endavant i recorda la campanya del BLOC, senzilla però clara: repartim cinc paperetes cadascú; si assegurem els cinc vots tindrem un bon resultat.

    ResponElimina
  4. Miquel, et recorde que repetim coalició, no és nou i, per cert, els components de la nostra coalició tenen llibertat per adscriure's al grup que vullguen. Sabies que Enric Morera, quan va ser eurodiputat, no es va poder adscriure a l'ALE, grup on està Esquerra Republicana, per què aquests el van vetar? Cal recordar que el PSOE va votar en contra de l'informe Auken de la maneta del PP, cosa que el nostres socis electorals no van fer. Nosaltres anem a defendre els interessos del poble valencià a Europa.

    ResponElimina