diumenge, 14 de febrer del 2010

Motivacions per a presentar-me com a candidat del Bloc, per Castelló, a la Coalició Compromis



Aquesta és la meua carta de presentació per a demanar-vos el vostre aval, si sou membres del Consell Nacional, o el vostre recolzament personal, si no ho sou, per a poder presentar-me com a Candidat del Bloc, per la circumscripció de Castelló, a les properes eleccions autonòmiques.
Puc al·legar experiència: Regidor i Alcalde a Torreblanca, Diputat a la Diputació de Castelló i, en aquesta legislatura, Diputat a Les Corts Valencianes. A més, sempre m’he implicat en la gestió i direcció del partit, no només ho dic per que sóc, en aquest moment i per segon període, President Nacional del Bloc, sinó per què m’he implicat personalment en el creixement del Bloc a les comarques de Castelló; alguns col·lectius ho poden corroborar
Però el currículum no és res més que passat, i no vull que siga aquest el motiu per donar-me suport; preferisc que ho siga pel present (el que estic fent) i pel futur (el que farem tots els diputats i diputades de Coalició Compromís en Les Corts en la propera legislatura)
Aquesta legislatura ha estat molt important per al Bloc, hem retornat a Les Corts; allí som el grup més actiu en quant a propostes presentades, el tercer espai està representat activament, el cas Gürtel ha esclatat, i qui ha estat l’autèntica oposició sinó nosaltres? El meu cotxe ha arribat als 250.000 quilòmetres creuant el País de nord a sud, donant l’oportunitat de que els nostres regidors presumisquen de diputats. He intentat defendre els interessos del sector econòmic més abandonat pel PP i també pel PSOE, els nostres agricultors. Reiteradament el Conseller d’Educació, ha tingut que comparèixer davant les Corts a donar explicacions de les lamentables condicions en que està deixant l’educació pública valenciana. També, Morea i jo junt amb les diputades d'Iniciativa, hem donat resposta a les inquietuds culturals i hem presentat les propostes oportunes per atendre les necessitats manifestes de tot el sector, tant en la cultura pròpiament dita, com en la recuperació del patrimoni històric i cultural valencià. He sigut crític amb l’aplicació de la Llei de Dependència i l’oblit en que el Consell deixa les associacions sense ànim de lucre que treballen en l’atenció de les persones més necessitades de la nostra societat, he contactat amb les associacions que treballen per la igualtat i hem consensuat propostes. Respecte a les comarques del nord, a les que represente més directament, he intentat respondre a les seues necessitats i atendre totes les problemàtiques que he pogut localitzar o que els nostres regidors m’han presentat, a més he presentat propostes d’actuacions necessàries per la reactivació dels nostres sectors econòmics, com ho és el ceràmic.
Però queda el futur, i aquest passa per la consolidació de l’actual grup a Les Corts, la consolidació del Bloc i, conjuntament la de Compromís. Hem de fer estable aquest grup i conjuntament hem d’assolir la constitució d’eixe tercer espai, eixe Espai Valencià de Progrés, liderat pel Bloc, i això és el que ja estem fent i, després de les properes eleccions, acabarem de fer. Només amb tot el Bloc ho aconseguirem .
Queda amb vosaltres el compromís de seguir fent l’únic que sé fer, treballar, pel meu País, amb tots vosaltres, convençut de que ningú ho farà per nosaltres.
No vull dir res més; aquest és el meu pacte, el meu contracte social amb tots vosaltres, que concretarem encara més en el nostre programa electoral. Si coincidiu i creieu que puc representar-vos adequadament, doneu-me el vostre recolzament.

5 comentaris:

  1. Hi ha molta feina feta, molta engegada, però encara més per fer. S'han fet bé les coses tot i el menyspreu per part dels mitjans de comunicació (els d'una banda i els de l'altra) que no han dut a terme la seua tasca:informar a la societat de la postura i les iniciatives de tots els partits polítics.

    Pense que les comarques de Castelló han estat ben defensades i que el teu treball ha de tindre continuïtat.

    Per això i perquè ets una persona amb la qual es pot parlar de tu a tu, tens el meu recolzament personal. Espere que pugues repetir com a candidat i com a diputat.

    Ramon Canut, Bloc de Nules

    ResponElimina
  2. Gràcies Ramon. Les teues paraules ajuden molt. Pensa que som un grup reduït i que estem en el punt de mira de tots; som una opció molesta per al PP, PSOE i EU, per què els nostres interessos es queden dins el notre territori nacional, el País Valencia, i amb la nostra presència a Les Corts ells, subordinats a Madrid, queden contínuament en evidència. Gràcies i ànim, anem a cosolidar el grup a Les Corts.

    ResponElimina
  3. M'agradaria que detallares un poc més el teu treball pel Bloc a la província de Castelló. A banda de l'activitat parlamentària, m'agradaria saber quines gestions s'ha fet per crear nous col·lectius i reforçar els existents. I concretament, on s'ha crescut en nombre d'afiliats i on podrem presentar noves llistes que no teníem fa temps per a sumar més vots, regidors i per tant representació. I què es pensa fer per a què la debacle electoral municipal de la Plana Baixa no torne a produir-se, com a Borriana, Vall d'Uixó i altres llocs.

    Gràcies

    ResponElimina
  4. Em presente com a candidat a Les Corts i, per tant, del que he de parlar és del treball parlamentari; les qüestions de que parles li corresponen a la Secretaria Comarcal. No obstant, com no vull defugir la contestació, et diré que personalment he estat implicat en la creació dels col.lectius d'Alcalà de Xivert i d'Orpesa, així com, la pasada legislatura, en el de Cabanes, que es va malograr i ara s'ha tornat a revitalitzar; més recentment he participat en la renovació del col.lectiu de Moncofa, que es presenta públicament el proper dia 27 de març, acte al que estàs invitat. En quant al treball parlamentari efectuat fins ara en relació als col.lectius locals, he portat a Les Corts els temes que els ha afectat, sempre amb el seu coneixement i assessorament.

    ResponElimina
  5. Em sembla bé, però està clar que la nostra base electoral fonamental, és la base municipal, i per això cal treballar ahí. Recolzar els col·lecxtius existents, crear-ne de nous i tirar endavant amb nova gent. Gràcies per la teua resposta.

    ResponElimina