diumenge, 10 de maig del 2009

MILAGROSA: DIMISSIÓ.

Quan hom utilitza les argumentacions en funció de la raó i no de l’interés pot trobar-se, al cap d’un temps, amb la satisfacció de trobar senyals que l’acrediten.
Això és el que he sentit en vore avui el vídeo del Plenari (http://www.canalgv.com/app/player/default.cfm?int_ElementId=4802) del dijous passat, cosa que he fet després de llegir la notícia del Levante que denunciava que era Maluenda qui havia manat a la Presidenta que expulsara la Síndica de Compromís(http://www.levante-emv.com/secciones/noticia.jsp?pRef=2009050900_19_587450__Comunitat-Valenciana-microfono-abierto-revela-titular-Corts-echo-portavoz-Compromis-orden).

Va ser en la Junta de Síndics, celebrada immediatament després del plenari, on Ricardo Costa va exigir que s’investigaren els fets ocorreguts i s’estudiara si podien donar lloc a altres tipus de sancions. Jo li vaig contestar que estava d’acord en que s’investigara però del tot, jo volia que s’informara en base a quins articles del Reglament de Les Corts s’havia expulsat a Mònica i que es deixara ben clar si la conducta de la Presidenta estava d’acord amb el Reglament o havia estat una actuació parcial, favorable als interessos del Grup del PP i en contra del Bloc i de Compromís. Ara la investigació ha de tindre en compte les paraules de Maluenda, gravades i penjades a la web de Les Corts, dient-li a la Presidenta “Contraorden... la expulsas...le haces la ceremonia...le llamo al orden, le llamo al orden,...).
I Ricardo Costa s’atreveix a dir que el comportament de Mónica Oltra ha sigut "bochornoso y ridículo para los diputados y para Les Corts", i que "hoy se ha atentado desde un punto de vista político contra el president de la Generalitat y contra la Cámara que recoge la voluntad de los valencianos”. Mentrestant, ni se n’adona de que la màxima institució del Parlament, la Presidenta, actua com una titella en les mans de Rafa Maluenda (propietari del senyoriu de Les Corts) i de tot el PP.
A Ricardo Costa cal dir-li que comence investigant-se ell mateix i aclarisca qui li paga la roba, que comence qualificant d’atemptat contra Les Corts la conducta de la Presidenta, que explique, si té el compte corrent buit, com pot tindre un cotxe de 80.000 euros.
Concloent, Camps i Costa tenen tantes coses que explicar que jo entenc que vullguen que es parle d’unes altres i que, amb la seua complicitat, faciliten la fugida del President Camps.
I de Milagosa què? No podem tenir una presidenta amb unes actituds tant indignes, que no creu en la institució que presideix i que confon amb el partit majoritari. Ens consta que molts companys de partit no veuen bé la seua actitud (però només ho diuen d’amagats). Milagrosa, ho sento, per no ser, no eres ni reciclable, per tant només et queda la DIMISSIÓ.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada