dimarts, 16 de juny del 2009

L'ASSOCIACIÓ D'AMES DE CASA DE TORREBLANCA VISITEN LES CORTS DE LA MÀ DEL BLOC

L'Associació d'Ames de Casa de Torreblanca ha visitat, el dilluns 15 de juny, les Corts Valencianes, dins dels actes de celebració del XX aniversari d'aquest col·lectiu tan dinàmic.

Abans de la visita a Les Corts, jo mateix les he acompanyat en una visita pel casc històric de la ciutat de València, visitant llocs tan emblemàtics com la Llotja, l'Almodí, la Seu i la Basílica de la Mare de Déu dels Desemparats fent una introducció històrica de cadascun dels llocs visitats. Després han realitzat la visita oficial al parlament valencià, passant per totes les dependències i ocupant els escons dels diputats dins l’hemicicle, on tinguérem un canvi d’impressions, parlant de qüestions d’actualitat i acabant amb una projecció audiovisual sobre Les Corts, (per cert que els escons els han paregut molt còmodes i que conviden a fer una dormideta).

L’Associació d’Ames de Casa de Torreblanca és modèlica, per la seua implicació en tots els actes i esdeveniments organitzats en la població. Tant en l’època en que vaig ser Alcalde, com després essent Regidor de Cultura, vam mantenir una col·laboració total, organitzant les activitats pròpies i també intervenint de manera activa en totes les demés celebracions locals. Per això ha estat una enorme satisfacció atendre-les en la visita al nostre cap i casal i al Palau de Benicarló, seu del legislatiu valencià.Aprofite l’ocasió per fer-vos saber que qualsevol grup o associació pot sol·licitar la visita a Les Corts i que tant Morera com jo, estarem molt contents de rebre-vos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada